Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval kezdődött. Ide maximum ötvenen juthattak be a szakmai zsűri döntése nyomán. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. Április 29. 10:00 és május 30. 23:59 között a szavazók minden vármegyében egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerhetnek. A játék részleteit itt találja.

Tenke Dorina
21, Szabadbattyán

– Jelenleg egy cukrászüzemben dolgozom Székesfehérváron. Simontornyán érettségiztem a Vak Bottyán Gimnáziumban. A hobbim a kézilabda, amit három éve nem játszok már versenyszerűen, de a testedzés és a sport az életem szerves része maradt. Nagyon szeretek edzeni, mindent megteszek a jó alakért, és az egészségemért. A versenyre azért jelentkeztem, mert nagyon élvezem az ilyen fajta fotózásokat, mivel sok önbizalmat ad, és nagyon izgalamas, szórakoztató.

A 21 éves Tenke Dorina 185 cm magas, és az Ikrek csillagjegyében született. Kedvenc étele a tenger gyümölcsei, kedvenc itala pedig a víz. Ha zenéről van szó Lady Gaga az abszolút befutó, míg parfümök terén a Calvin Klein One illata varázsolja el. 

Tündérszépek – 2022