Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Csákvári Panna
18, Celldömölk

A tizennyolc éves Panna érettségi előtt áll, most minden idejét a tanulásra és a vizsgákra való felkészülésre fordítja. Mint lapunknak elárulta, mindig is érdekelte a modellkedés, ezért is jelentkezett a Tündérszépek 2022 szépségversenyre. A jövőbeli terve az, hogy a szépségiparban szeretne elhelyezkedni, hiszen a hobbija a sminkelés.

Panna 177 cm magas csillagjegye a szűz, kedvenc étele a tejszínes csirkés penne, kedvenc itala a mojito. Kedvenc zenéje a Zion & Lennox Yo Voy, kedvenc parfümje pedig a Lancome la vie Belle.

Tündérszépek – 2022