Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kormány Bianka
18, Putnok

Kormány Bianka a Miskolci SZC Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum tanulója, Vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakon. Szabadidejében szeret kirándulni, utazni, sportolni és sok időt tölt a barátaival is. Olyannyira odafigyel az alkatára és az egészséges életmódra, hogy heti rendszerességgel jár futni és otthon is szorgalmasan végzi a tornagyakorlatokat. Nagyon vidám és pozitív lányként jellemzi magát. A Tündérszépek versenyre a családja és a barátai biztatására jelentkezett. Szereti az állatokat és nagy természetbarát, továbbá örömmel tölti el, ha segíthet másokon.

A 18 éves putnoki lány 158 cm magas és Bika a csillagjegye. Kedvenc étele a gyros, itala a rostos gyümölcslé, zenében Eminem Lose Yourself című száma az abszolút kedvenc és legszívesebben a Victorias Secret Bombshell parfümjét fújja magára.

Vissza az összes lányhoz