Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Angyal Kata Blanka
19, Salgótarján

– Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szociálpedagógia szakos, első éves hallgatója vagyok. Hobbim a lovaglás, illetve a tánc, az utóbbiban már értem el jelentős sikereket is. A Tündérszépekre a szüleim, valamint a nagyszüleim biztatására jelentkeztem. Már korábban is vettem már részt hasonló jellegű megmérettetéseken, ezért nem volt idegen számomra a szépségversenyek világa. 

A 168 centis Kata csillagjegye a bak. Kedvenc étele a burrito, kedvenc itala a Fanta. Kedvenc zenéje a rock, kedvenc parfümje a Versace.

Tündérszépek – 2020