Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Fodor Tamara
21, Pécs

Tamara jelenleg még a tanulással tölti a mindennapjait. Az általános iskolát Spanyolországban, Leonban végezte, mert édesapja ott dolgozott bányászként. A középiskolát is ott kezdte, emiatt is folyékonyan beszéli a spanyol nyelvet, jelenleg az éretsségit szeretné majd letenni. Mint megtudtuk, Tamara szereti az állatokat, van egy macskája és egy hörcsöge is. A barátok biztatására jelentkezett a versenyre, ez az első ilyen jellegű megmérettetése. Leszögezte azt is, hogy izgalmasnak talája a Tündérszépeket.

Magassága: 165 cm, a halak jegyében látta meg a napvilágot. Kedvenc étele a paella, kedvenc itala a Zero Cola. A zenék közül a rockra szavaz.

Tündérszépek – 2020