Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Nikolausz Bernadett
27, Szekszárd

Jelenleg cukrászként dolgozom Szekszárdon, mellette pénzügyi-számviteli ügyintézőnek tanulok. Közel egy éve költöztem haza Hollandiából, ahol egy családias kisvállalkozásnál dolgoztam két és fél évig, és nagyon jól éreztem magam. Most a helyemet keresem itthon, a versenyre is emiatt jelentkeztem, hogy ezen a területen is kipróbáljam magam. Szabadidőmben szívesen főzök és fotózok is. Elsősorban természetfotókat és ételfotókat készítek, tervezem, hogy idővel indítok egy gasztroblogot is. Szeretem a kihívásokat és az új dolgokat.

Bernadett 160 centiméter magas, csillagjegye Szűz. Kedvenc étele a Gundel palacsinta, itala a víz. Mindenfajta zenét szívesen hallgat, hangulattól függ, hogy éppen mit. A parfümök közül a Thierry Mugler Angel a preferáltja. 

Tündérszépek – 2020