Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Mayer Réka
19, Nagyegyháza

– Gyakorlatos színész osztályban végeztem középsikolában. Jelenleg kereskedelemben dolgozom, egy évet halaszatottam az egyetemi megpróbáltatások előtt. Osztatlan tanárképzésen szeretenék továbbbtanulni Szegeden, ez a vágyam. Hobbijaim közé tartozik a lovaglás, és az edzés, a lényeg, hogy aktívan töltsem a szabadidőmet is. Azért jelentkeztem a versenyre, mert olyan változást értem el személyiségügyileg és az alakommal kapcsolatban is, amit szeretnék kamatoztatni és megmutatni másoknak is. Az előadóművészet az életem része volt, és szeretném, ha ebben a formában is az lenne majd. 

A 19 éves Mayer Réka 160 cm magas, és a Mérleg csillagjegyében születetett. Kedvenc étele a lazac, kedvenc itala pedig a narancslé. Minden műfajt szívesen hallagat, ha zenéről van szó, parfümök terén pedig Beyoncé – Heat Wild Orchid illata varázsolja el. 

Vissza az összes lányhoz