Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Máthé Dzsesszika
17, Porrog

– A nagykanizsai Thúry György Szakképző Iskolában irodai ügyintézőként tanulok, amit imádok, az idén végezek – mesélte Dzsesszika. – Követem a mai divatot, a naprakész sminkelési trendeket és a szépségipar változásait. Korábban mindig is érdekelt a modellkedés és a szépségversenyek világa, de kellő biztatás nélkül nem mertem elindulni. Nagy álmom, hogy megmérettessem magam egy ilyen nagyívű mustrán, mint a Tündérszépek 2021-es országos szépségverseny. Úgy érzem csak nyerhetek azzal, hogy neveztem, remélem kellemes élményekben lesz részem. A szabadidőmben szeretek kirándulni, állatkertbe járni, és bárhova ahonnan érdekes, új információkat tudhatok meg.

A 173 cm magas Dzsesszika a Bika jegyében született. Szereti a rakott karfiolt, a gránátalmás limonádét és Selena Gomez dalait. Kedvenc parfüme a Christina Aguilera.

Tündérszépek – 2021