Tündérszépek – 2021

2024-ben, immár ötödik alkalommal indul útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Lukács Tímea
28, Sátoraljaújhely

Lukács Tímea Sátoraljaújhelyen született, de jelenleg Budapesten él. Mindig is érdekelte a divatszakma, ezért célja, hogy létrehozzon egy saját vállalkozást. Hobbija a tánc és az éneklés, szabadidejében szeret utazni. A versenyünkre azért jelentkezett, mert büszkén képviselné megyénket a szépségversenyen.

Tímea 170 centiméter magas, kedvenc étele a gyros, itala pedig az almalé. Kedvenc zenéje a Daddy Yankee-tól a Dura című szám. Legszívesebben Chanel parfümöt használ, csillagjegye a bak.

Tündérszépek – 2021