Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kun Noémi
18, Eger

– Egerben élek a párommal, nemsokára betöltöm a tizenkilencet. Májusban érettségizem a Surányiban Kazincbarcikán. Ebben az iskolában tanulok pincérnek és ebben a szakmában dolgoztam több egri és ózdi étteremben is. Habár szeretem a pincér szakmát, régi nagy álmom, hogy modell lehessek, így amikor megláttam a versenyt, összeszedtem minden bátorságomat. Legnagyobb szerencsémre engem is beválasztottak a megye harminc legszebb lánya közé, így már azt is megtapasztalhattam, milyen, ha egy profi fotós készít képeket rólam. Remélem, hogy jó helyezést érek el, és ugyanitt sok sikert kívánok a többi versenytársamnak is!

Noémi kedvenc itala a 100%-os narancslé, étele a rakott kel, a parfümök közül a Playboy Queenre esküszik, és legszívesebben a Hooligans – Játszom című számát hallgatja. Magassága 170 cm és a Kos jegyében született. 

Vissza az összes lányhoz