Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Czafit Leona
20, Gyenesdiás

– Fontosnak tartom, hogy az emberek megmutassák az egyéniségüket, legyen az akár a fényképezőgép objektíve előtt. Szerettem volna kipróbálni milyen érzés egy országos szépségverseny fotózásán részt venni. A jövőben kipróbálnám magam a modellszakmában, bár tudom, oda elég hosszú út vezet. A szépségipar mindig érdekelt, ezért szereztem műköröm-építő szakmát, mellyel egyelőre nem helyezkedtem el. Különösen figyelek a mozgásra hiszen egy szépségkirálynő jelölttől elvárható, hogy mindig fitt és friss legyen. Régebben kipróbáltam az ugrókötelezést, de nagyon szerettem focizni is. A szépség belülről fakad, de jó ha összhangban van a külső megjelenéssel. Nem követem a divatot, az öltözködési stílusommal szeretek kitűnni az emberek közül.

A 160 cm magas Leona csillagjegye kos, kedvenc étele a spagetti, itala a Mojito. Legszívesebben Nicki Minaj zenéjét hallgatja, parfümben pedig a Guessre esküszik.

Vissza az összes lányhoz